Alla inlägg den 15 maj 2011

Av Elisabet - 15 maj 2011 18:21

Den senaste dagarna har det varit mycket annat, så vi har inte tränat några stora träningspass kvällstid. Däremot har vi kört ett pass efter dagis de flersta dagar. Fokus har legat på freestylemoment vi redan satt grunderna i hemma och på kennellägret men vi har också kört vanlig lydnad och rallymoment. Träningen av fjärrdirigeringen till rutan har vi justerat lite grand sedan vi var på kennellägret och nu skickar vi först ut ur rutan till en target bortanför innan vi går vidare före att skicka igenom för ett ställande i rutan. Vi tycker att det funkar bättre på detta sätt, så nu ska vi bara träna det lite mer intensivt. Fjärrdirigeringen går också bättre då Nappe inte rör sig framåt under förflyttningarna lika mycket som förut.


Det går allt bättre att kampa och leka med en leksak i samband med träning - bara den är mjuk. Favoriten är fortfarande tigern Hobbe. Vi har den i tre exemplar, men två av dem saknar både armar och ben nu, så det blir att börja leta efter nya!


Kommande vecka börjar vi kurs i rallylydnad med inriktning på avancerad klass och det ska bli kul att komma igång med det igen!

Ovido - Quiz & Flashcards