Alla inlägg den 13 augusti 2012

Av Elisabet - 13 augusti 2012 22:43

Efter en intensiv vår med högskolestudier parallellt med arbete, träning - och instruktörsutbildning - har det inte blivit något bloggande, men nu ska vi försöka ta upp det igen.


Under våren har vi varken tävlingstränat eller tävlat utan kört mer på aktiveringsnivå. Brukslydnad, agilility (!) och en del spår har det i alla fall blivit. Nappe hade en rejäl tillväxtperiod från mars till maj. Då blev huvudet mycket bredare och han har blivit grövre generellt - och jisses vilket tuggbehov han hade! Det gick hur många tuggben som helst under den perioden. Nu verkan han ha landat.


 


Vi började sommaren med en rallytävling där husse och Nappe fick 82 poäng. Den följdes upp med en tävling nu sommarens sista helg då de och fick ett kvalificerande resultat - så nu är vi uppflyttade ur nybörjarklass.


Vi drar dragit igång en träningsgrupp i rally på klubben, så där ska vi försöka utveckla momenten och stadgan ännu mer. Samtidigt har vi under sommaren fokuserat på spår, så nu är det väl snart dags för tävling även där.

Ovido - Quiz & Flashcards