Alla inlägg under maj 2011

Av Elisabet - 11 maj 2011 22:17

Idag hade vi träningstävling i lydnadsklass 1 och 2 på klubben. Matte var funktionär men husse ställde upp med Nappe! Ett fint genomfört program ända fram till hoppet då Nappe var tvungen att gå fram och kolla domaren som stod lite väl nära matte. En mycket knapp tjuvstart gav sedan en nolla i protokollet på momentet men han orkade ända fram dit! Jättekul - och stora framsteg!

Av Elisabet - 7 maj 2011 22:00

Körde ett löppass i kvällningen. 4,4 km kuperat. Vi inledde med rastning utan sele för att sedan plocka på löputrustningen och det verkade fungera bra. Nappe stannade bara för att kissa en enda gång och han klarade av att dricka bra på de stopp vi gjorde under tiden. Han travade mycket och körde inte passgångt förrän de sista 200 metrarna. Ett par galoppomgångar per varv blev det också och den som inte har honom i bältet då har ingen chans att hänga med. Kul!

Av Elisabet - 1 maj 2011 11:04

Efter en dags vila med bara promenader och några småmoments träning inomhus, var Nappe träningssugen igen. Mitt i storstädningen hemma körde vi några moment - och nu klarar han freestylemomentet "kängu"! Vi lockar fortfarande med godis, men han har hittat balansen!


Här kommer både en bild och en film!

   


 
 

Ovido - Quiz & Flashcards